logo

M'ЯСНА ВЕСНА

Технічні роботи.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

Дякуємо за розуміння.

 

Звітність

 

«Компанія ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНИЙ БУДИНОК «М’ЯСНА ВЕСНА»» повідомляє, що наразі не здійснює торгівельну діяльність на території територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних дій, які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).

 

Наші працівники наразі не працюють в магазинах, що не контролюються ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНИЙ БУДИНОК «М’ЯСНА ВЕСНА»». Будь-які торгові операції в магазинах (роздрібних точках) компанії на території територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних дій, які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), тощо, необхідно вважати такими, що здійснюються без дозволу ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНИЙ БУДИНОК «М’ЯСНА ВЕСНА»». Використання приміщень магазинів іншими особами слід вважати неправомірним.

 

ТОВ «ТОРГІВЕЛЬНИЙ БУДИНОК «М’ЯСНА ВЕСНА»» не має доступу до території територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних дій, які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), тощо, та не несе відповідальності за неправомірну поведінку інших осіб. »